dimarts, 14 d’abril del 2020

SANT JORDI CONFINAT 2020

 Il.lustració: Francina Aymerich

Aquest 2020 Sant Jordi no té més remei que quedar-se a casa, com la resta, però continuarem enviant els nostres treballs i farcint aquest Bloc amb motiu de Sant Jordi, com de fet portem fent des del 2011, que ja va per 9 anys consecutius celebrant Sant Jordi des del Punt Òmnia Jis-Arrels, i de fet, és una de les nostres festes favorites.
Una activitat que teníem prevista per aquest any quedarà ajornada perquè ho volem fer de forma presencial, es tracta de la Presentació-Visonat i de la Rotllana de lectures del nostre darrer treball col.lectiu RECords d'Escola. Quan recuperem la  normalitat presencial, presentarem una publicació i un audiovisual, amb uns 60 relats i testimonis, recordant l'escola de la nostra infància. Recordar que aquesta activitat vam posar.la en marxa el passat 2019 i fins aquest segon any consecutiu hem continuat treballant-la.

Però centrant-nos en la celebració del Sant Jordi Confinat 2020 actual, aquí us deixem amb els treballs i aportacions d'aquesta edició tan especial, per estranya i no volguda. Però no per això ens resistirem a no celebrar aquesta Diada. 

La proposta, com sempre, la d'enviar treballs en diferents formats que acostumen a ser el text- la fotografia i el vídeo, de temàtica lliure però pèr la present edició, vam marcar la següent pauta:


Per celebrar un Sant Jordi Confinat 2020  #omniaacasa  #...quinremei! aquest any tan estrany, la nostra companya Regina ha tingut una idea que hem anat perfilant aquests dies: celebrar.lo plegades com a Punt Òmnia Jis-Arrels des de casa. Com?

Entre totes, farcir un Diari de Confinament:

Que inclogui sobretot, 3 tipus d'activitats:

-1 Receptes de Confinament  (en format vídeo recepta). Us haureu de grabar a vosaltres mateixes o demanar-li a algú que ho faci, explicant la recepta i amb el plat ja fet! Nyam.
-2 Escrits sobre els sentiments que ens està provocant el confinament (format text). Entre totes farem un Diari col.lectiu de Confinament.
-3 Fotografia Confinada: fem una foto del nostre carrer des de la finestra o balcó. Amb totes farem un mosaic- mapa del barri d’aquests dies. 

Les podem començar a compartir per wasapp, ja que és el més fácil per a totes, o a través del correu electrònic jisharrels@xaarxaomnia.gencat.cat
Aquestes 3 activitats formaran part del Sant Jordi Confinat i Virtual d’aquest any,)

Un Sant Jordi ben diferent, sí...

Com sempre, salut i barris!)

 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada