dilluns, 7 d’abril del 2014

TOC D'INICI: CONCURS 2014 "SANT JORDI A LA TORRASSA"


TOC D'INICI

BENVINGUTS I BENVINGUDES! Un any més, per primavera celebrem Sant Jordi al Punt Omnia JIS-ARRELS. Com? Amb el nostre Concurs, on podeu presentar les vostres obres en dos categories: Imatge i/o Paraula. Des del 2009, hi ha una condició prèvia per concursar: que totes les obres estiguin publicades a Internet, via Bloc o qualsevol espai de publicació fotogràfica o de vídeo... Si no disposeu d'espais de publicació propis a Internet, podeu publicar-ho directament al Bloc del Concurs. L'objectiu és aprendre a fer-ho i farcir dels nostres continguts la xarxa.
Les temàtiques del Concurs són dos:  Lliure i el Barri.

Aquest any és especial, perquè el Punt Òmnia celebra els seus 15 anys de vida, així que hem volgut fer alguna cosa especial, i li hem posat el nom de "Sant Jordi a la Torrassa". Per què? Perquè una de les activitats que farciran el Concurs és una activitat col.lectiva: farem el Mosaic del Barri entre totes les persones integrants del Punt. Cada persona es farà un autoretrat a un espai escollit del barri. Amb totes les fotografies teixirem una gran foto col.lectiva: aquest és el sentit del mosaic, recordant el significat de la paraula Òmnia, tots i totes.

Paral.lelament, hem convidat a cada participant a escriure i ens expliqui el per què ha triat el seu espai al barri, associant la tria del lloc a una vivència personal. Entre tots els treballs, farem un petit llibret col.laboratiu i recorregut col.lectiu: el barri a través de la memòria i la micro-història de la vivència escrita en primera persona: visions diferents dels llocs comuns. 
...Tot això, es presenta al Sant Jordi amb un mateix fil conductor, aquest any! (Re)creacions de l'espai comú.

Ja vam avisar, i tal com la Francina Aymerich ens ha deixat dibuixat al cartell d'enguany: Atenció! El Drac i el Jordi caminen lliures aquesta primavera pel barri, te'ls pots trobar en qualsevol moment...

BASES DEL CONCURS

-Es podrà concursar amb dos categories: Juvenil i Adult.

-La temàtica és lliure i/o el Barri.

-Podeu presentar els treballs en els formats d’imatge i paraula: fotografia-il.lustració-composició gràfica-vídeo-presentació multimèdia-animació-poesia-relat-article periodístic-opinió… 

-La data final d'entrega és el 21 d'abril.

-Els treballs s'han d'entregar al Punt Òmnia JIS-ARRELS i estar publicats a Internet.

-Es farà una exposició on-line amb totes les obres presentades.

-Les obres guanyadores seran seleccionades per un jurat popular integrat per participants del Punt Òmnia i es donaran a conèixer el dia 23 d'abril.

...Recordeu que el Bloc del Sant Jordi Omnia a la Torrassa,  des del 2009 és un espai d’exposició permanent de les obres que veïns i veïnes del barri, amics i alumnes del nostre Punt, us animeu a presentar i compartir amb tothom. No us oblideu que el format Bloc permet també la interacció a través dels vostres comentaris

2 comentaris:

  1. Hola:Preciosas este año no he podido estar, no por no querer sino por no poder

    Un abrazo para todos Rosa Redraza

    ResponElimina
  2. Me ha gustado mucho la fiesta de Sant Jordi y doy las gracias a Mila que es nuestra profesora por el trabajo que ha tenido.Gracias a todos que han colaborado.

    ResponElimina