dimecres, 22 d’abril del 2009

CONCURS SANT JORDI 2009 PUNT OMNIA JISARRELS de LA TORRASSA (L'Hospitalet)



CONCURS DE SANT JORDI ÒMNIA 2009

Com cada any, al mes d'abril celebrem la primavera des del Punt Omnia JIS/Arrels amb el ja habitual Concurs de Sant Jordi 2009.

Com sempre, podeu participar amb la Imatge i la Paraula; és a dir, amb les modalitats de Fotografia-Vídeo-Animació; i les de Relat-Article periodístic-Poesia/Cançò. Atenció! Aquest any la novetat rau en que tota obra presentada ha de tenir com a condició estar publicada a Internet (mitjançant un Bloc, una Galeria fotogràfica digital, un Canal de vídeo, o d'altres serveis de publicació de diapositives o d'arxius diversos; de la marca que siguin: Blogger-Picasa-Flickr-Youtube-Slideshare-Issuu; etc).

L'objectiu metodològic de l'edició d'enguany és l'autopublicació a Internet de tots els continguts creats.

Els temes del concurs són dos: tema Lliure i tema El Barri. Hi ha dos categories: Infantil/Juvenil i Adult@s. La inscripció de les obres presentades a concurs resta oberta fins el dia 22 d'abril. La relació d'obres guanyadores es farà pública durant la primera setmana del mes de maig. Es realitzarà una exposició on-line amb les obres i treballs presentats. Per més informació, consulteu les bases al mateix Punt Omnia. http://puntomniajisarrels.wordpress.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada