dimarts, 3 d’abril del 2012

TOC D’INICI …pel SANT JORDI 2012

Un any més……. Obrim el Concurs Sant Jordi 2012 al Punt Omnia JIS-ARRELS de la Torrassa a l’Hospitalet!

Enguany, el cartell del Concurs és un disseny conjunt de la Marian Huesca (text) i la Francina Aymerich (dibuix), blocaires actives del Pintores al Barri. Us animem a tot@s a participar: podeu presentar els vostres treballs fins el dia 20 d’abril. Com sempre, des de les tres últimes edicions, és condició imprescindible que us animeu a publicar les vostres obres presentades a concurs, al Bloc col.lectiu. D’aquesta manera, tothom podem accedir-hi i per supossat, opinar i votar. El matex dia 23 d’abril, celebrarem plegades la Diada de Sant Jordi i farem públics els treballs guanyadors, tot inaugurant l’exposició Sant Jordi Òmnia Torrassa 2012. Molta sort!

http://concursantjordiomniatorrassa.blogspot.com.es/

Tothom esteu convidades a participar i nodrir col.lectivament el Bloc del Sant Jordi Omnia a la Torrassa, que des del 2009 és un espai d’exposició permanent de les obres que veïns i veïnes del barri amics i alumnes del nostre Punt, us animeu a presentar i compartir amb tothom.

Podeu presentar els treballs en els formats d’imatge i paraula: fotografies-composicions gràfiques-vídeos-presentacions multimèdia-escrits…. El format Bloc permet també la interacció a través dels comentaris, així que endavant amb la creativitat! …I benvinguda la primavera!

“A Collblanc – la Torrassa, el Sant Jordi d’abans intenta ser el Jordi de sempre i per sempre, manifestant el seu amor sense fronteres i sense violències” (Marian Huesca)

1 comentari:

  1. ni a moltas personas que participen perque es una diada molt especial

    ResponElimina