dimarts, 9 d’abril del 2013

SANT JORDI PATRÓ DE CATALUNYA I DIA DELS ENAMORATS - ANTÒNIA TORRENS




El dia de Sant Jordi, és una festa que tan els joves com els avis la celebrem amb molta il·lusió. Per mi, és la festa de l'alegria, la tendresa i l'amor. Si t'atures un moment per qualsevol parada de les moltes que hi han arreu, ja sigui de roses o de llibres i et fixes en aquell avi que tot il·lusionat compra una rosa per a la seva estimada i la llueix tot cofoi, o aquella avia que busca aquell llibre que sap que li agradarà a ell i pensem que els dos es trobaran per obsequiar-se mútuament i fondre's en una forta abraçada. No creieu que això és molt tendre?

Tots gaudim d'aquesta festa tan nostre i ens encomanem de l'alegria que hi ha pels carrers, per tot arreu hi han roses que llueixen la seva bellesa i llibres que desprenen la cultura del nostre país.

No permeten mai, que aquesta festa sigui esborrada de la nostra terra, ja que és EL DIA DELS ENAMORATS.



L'Antònia és una de les creadores del blog MEMÒRIA DE BARRI DE LA TORRASSA, on podeu gaudir de més relats seus.


Aquí teniu l'àudio del dia de Sant Jordin

2 comentaris:

  1. Que ben escrit que està! Dona gust veure que continues gaudint de Sant Jordi!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies pel teu comentari. Tot el que he escrit és el que sento i n'estic tan contenta de pertanye a un país com el nostre, que sense cap coacció surt al carrer i pacificament celebra el dia del seu patró tot i sent dia feiner, que ho havia de expresar d'una manera ho altre.

    Antònia Torrens

    ResponElimina